onsdag 30 september 2009

Härmed..

tillkännages att vår lilla weekendresa till Köpenhamn i slutet av oktober är spikad och bokad. Oh! Vad mysigt det ska bli..

Vecka a la "inteenstidatttänkaenendatanke"

Jag kan erkänna redan nu.. jag har blogginläggstorka. Det beror på intensiteten på den här veckan. Igår sa jag till Jo och tittade olyckligt på honom.
- När ska vi hinna att umgås.
(en liten parentes är att vi umgås så fort det bara går)
Längtar redan till nästa vecka..

Måndag: Jobba Salsa
Tisdag: Jobba Jo:s pappas födelsedag
Onsdag: Jobba (och mellan dessa har Jo klämt in en fika med en polare) Argentinsk Tango
Torsdag: Jobba Träffa min allra bästa Sandra kompis
Fredag: Börja tidigt på jobbet, Datashit. Jag ska vara på jobbet vid 07.00, har ni hört något så dumt. Vid den tiden lever inte jag mentalt (min hjärna som ligger i djupa veck pga födelsedagspresent tänk, ska nu börja användas.. på riktigt). Äntligen avslutas fredagen med en välförtjänt mysfredag!
Lördag: Melodikrysset Yoga och förbereda för födelsedagsfest
Söndag: Andlighet (eller så kanske jag prisar gud med dammsugaren i handen) och så Jo:s födelsedagsfest. (Ja! mamma och pappa! ni är också bjudna, men jag antar att ni inte vill åka 70 mil för Jo:s hemgjorda tårta. Eller så vill ni det, för jag tror den kommer bli fantastiskt god)

UpDate: Vi är två dåliga människor och skolkar från vår Tangolektion, men vi måste ju umgås och nöden har ingen lag. Tur att Jo är på min sida. =)

tisdag 29 september 2009

Födelsedagspresent och..

Ja!! vad är en bal på slottet.. och hur svårt kan det vara att komma på en bra födelsedagspresent till Jo. Min hjärna lägger sig i väldigt djupa veck (är faktiskt rädd för att den aldrig kommer räta ut sig igen).

måndag 28 september 2009

Tiden går verkligen fort..

Den 23 November (närmar sig med stormsteg) så har denna lilla blåa blogg (har inte alltid varit blå dock) funnits i ett år. Vilket fantastiskt år det har varit!! Oj oj jag sparar alla detaljer och summeringar tills dess.. men jag har verkligen växt (definitivt inte på längden, kanske lite på bredden) som människa. =)

Underbar helg..

Helgen har varit jättebra. =) I fredags hade jag semester.. det var sååå skönt. Nu kanske ni tror att jag latade mig, men det gjorde jag faktiskt inte. Upp i ottan med Jo, och ut på en löprunda. Fixelifixa en massa saker som behövde göras. Äta lunch med Jo i höstsolen. Sist men inte minst en AfterWork på M:s jobb. Gratis dricka och snacks (bra för smålänningar), samt trevligt sällskap.

Igår var det höstmarknad på Skansen. Det var Jo:s mammas födelsedag (och jag hade lett in dem på detta alternativ, som brukar vara jättetrevligt. Det blev uppskattat). Vädret var verkligen höstigt, och inköpen bestod av en burk Hallonrabarber marmelad och en potatisborste (viktiga grejjer används minst en gång om året, samt vid det årliga julbadet att skrubba ryggen med).

Å nu var det äntligen måndag igen.. Jippie.. eller kanske inte!!

lördag 26 september 2009

Dubbelt mot sin vilja..

Jag och Jo var på Hötorget i Stockholm idag. Där säljs en massa frukt och grönsaker, blommor och annat bra att ha till lördagsmiddagen. Vi fastnade för Kantarellerna. Dom lös emot oss gula och fina, väldigt lockande. Vi bestämde oss för att nappa på deras erbjudande.. 1kg för 50 kronor.
Jo sa
- 1 kilo kantareller tack
Försäljaren
- 2 kilo
Jo
- Nej tack det räcker med 1 kg

Varpå försäljaren börjar ösa i påsen.
Försäljaren
- Ni får lite extra
Han öser hela plastkassen full
Jo tittar på mig (blicken sa: Oh my God vad ska vi med en hel kasse kantareller till)

Försäljaren
- Sådär och så lite bonus
Så tar han en halv slev till med kantareller (påsen är nu sprickfärdig)
Jo sträcker fram sin hundralapp.
Sen väntar vi... sen väntar vi... snart ska vi få vår 50 lapp tillbaka.. o vi väntar.. Nu börjar försäljaren med en annan kund. Hmmm!!

Så vad gör man med två kilo kantareller.. Någon?? Förslag??

Melodikrysslösningen denna vecka


Om jag har löst fel, så snälla bli inte arga och skriv arga mail till P4. Jag vill inte höra att jag far med osanning, jag är bara en liten häxa som gör så gott hon kan.

torsdag 24 september 2009

Klart..

Semester imorgon.. Jippie!!

Nu är hösten här..

.. det märks tydligt på (dom gula löven) .. pendeltågen. Nu har det börjat bli några minuter försenat både här och där. Snart kommer löven hamna på spåret och då blir det lövhalka, och sen kommer det något som SL glömmer varje år att det existerar i Sverige nämligen... Snö. Så från några minuters förseningar.. vips.. blir det helt plötsligt någon halvtimme.

Det var detta som gjorde att jag inte kunde ha fasta arbetstider.. (eftersom jag pendlar 50 min enkel väg varje dag) för på vintern vet jag aldrig när jag beräknar att komma till jobbet.
Samtidigt förde detta något gott med sig, nämligen att jag har just flexibla arbetstider "frihet under ansvar".

Det finns inget ont som inte för något gott med sig.. gammalt djungelordspråk

onsdag 23 september 2009

Jag har bestämt mig..

Jag vill ha semester på Fredag. Jag har frågat min chef och hoppas innerligt att hon tycker att jag ser ut att behöva en ledig Fredag.

Känner mig fundersam idag..

Hmm.. Funderar lite på livet såhär på en vanlig onsdag förmiddag. Inte vilket liv som helst, utan mitt eget så klart.
Ett citat ur den gamla yogaskriften Bhagavad Gita säger "Det är bättre att leva sitt Eget liv på ett ofullkomligt vis, än att leva en fulländad imitation av någon annans". Detta citat väcker otroligt många tankar, om hur jag bör leva mitt liv.
Då frågar jag helt enkelt mig själv (efter en titt i spegeln)
-Häxan?! Lever du Ditt Eget liv idag, här och nu? Gör du allt som du vill göra, och säger du det du vill säga? Eller finns det något som skall ändras och bearbetas?

tisdag 22 september 2009

Oh..

Jag ska få Kebabrulle och Cola idag till lunch (på tal om ögontjänarvegetarian).. mmm

måndag 21 september 2009

Jag..

.. är en så kallad typisk smygvegetarian eller ev ögontjänarvegetarian. Innan jag träffade Jo levde jag ett köttätande liv, och ett liv utan någon som helst tanke på miljön. jag var en dålig människa (eller i alla fall en människa som kanske inte brydde sig så mycket), som endast kunde tänka mig att sortera och återvinna papper på sin höjd.
Att vänja sig vid ett Ekologiskt liv är inte lätt. Jag jobbar hårt på att övervinna jobbighetskänslan av att sortera papper,plast, annan plast, burkar, annat papper och pantburkar osv. Till det här kommer då maten som består av grönsaker och fisk.

Ibland känner jag att jag skulle kunna dö för korvstroganoff eller fläskfilé (grillad). När vi inte äter tillsammans är jag oftast inte vegetarian. Då kan det slinka ner en och annan skinksmörgås, samt grillkorv.
Behovet efter detta minskar dock för varje dag, och jag tycker det har blivit riktigt roligt att köpa ekologiska varor (kan nuförtiden tom även tänka mig handla bara på Konsum = ojoj det är stort). Maten blir fantastiskt god med riktiga råvaror, och vem behöver äta ko egentligen? eller geleråttor gjorda på kadaver?

Det är beställt..

.. nu kan man tro att det är något roligt som skall göras.. om det nu vore så bra. Jag har beställt tid till Tandläkarn.
Jag tror jag har tandläkar skräck dessutom. Särskilt när jag kan ana mig till att jag faktiskt har en lagning i överkäken som isar som fan. Suck!! och dyrt är det också. Bara farbror tandläkare tar fram borren lite lite, så kostar det multum. Sura pengar som kunde lagts på en härlig spa-dag istället.
Ja ja jag ska nog kunna komma på ett sätt att belöna mig själv efteråt, kanske jag kan se min och Jo:s weekend till Köpenhamn (i slutet av okt) som belöning nog. =)

söndag 20 september 2009

Melodikrysset v38

Med reservation för eventuella fellösningar.. Jag vill inte bli stenad.. (Tack Jo för att du hjälpte mig med att få det fina krysset på bloggen =) )

Inne eller Ute..

Satt på en bänk idag på Östermalmstorg. Jag har en liten förkärlek för denna stadsdel av någon konstig anledning. Ja ja.. nu ska vi inte prata om östermalm.. Nu ska vi prata kläder.

När jag satt där passerade ett antal gummibyxor med tillhörande råtta. Just gummibyxor använde jag frekvent under dagisperioden i mitt liv. Detta för att kunna sitta i vattenpölar med rikligt med lera, oftast i kombination med gummistövlar.
Kvinnorna som hade detta plagg, verkade ha växt ifrån just lerpölsstadiet. Undrar vilken sorts aktivitet man gör i den åldern som kräver gummibyxor och hmmm högklackat.
Råttorna verkade vara tama, och hade något längre ben än vanligt. Antagligen var de på väg på långpromenad.. runt kvarteret.

lördag 19 september 2009

Jag vill..

Be om ursäkt för förra veckans melodikryss.. Jag hade löst fel.. Även proffs löser fel ibland, men det var ju lite synd att ni också gjorde det.. om ni tittade på min lösning vill säga. Denna lördagens kryss kommer alldeles strax.. =)

Jaha..

.. här ligger jag i sanden, ganska djupt ner i sanden dessutom. Jag har en vattenskål i bäckenet, och en ljusstråle längs ryggraden. Det är varmt, ljust och vatten sköljer över min kropp...
Fast egentligen befinner jag mig på Södermalm, och på min Yoga kurs.

fredag 18 september 2009

Effektivitet..

..Är mitt förnamn när jag väl har bestämt mig för något.
Igår hade jag bestämt att följande punkter skulle genomföras mellan klockan 17.15-19.00.
- Städa hela lägenheten
- Våttorka badrumsgolv
- Tvätta badrumsmatta
- Laga mat (laxgryta med fänkål och äpplen med ris)
- Hämta ett paket
- Handla några saker som saknades

Allt var färdigt på klockslag, och då kunde jag byta om och åka in till Söder för en kväll med M och kubansk salsa. Salsan gick lika bra som vanligt. Synd att det blir så sällan nuförtiden!!
Tack vare min effektivitet kan jag och Jo ha vår mysFredag i lugn och ro, utan sällskap av dammråttor.

torsdag 17 september 2009

Rund eller..

Jag har märkt något som inte är speciellt konstigt egentligen.. När man skaffar sig en relation så ökar ens midjemått (Hoppas inte det ökar proportionellt mot antalet månader).

Näringsintaget är ju lite mer frekvent nu än va det var när jag var singel. Det är Fredagsmys, filmtittarmys, SATC tittande och ännu mer soffmysande plus annat mysande och ganska mycket god mat till detta.
Frk C säger att sedan hon blivit tillsammans med M, så har Han fått en "kärleksmage" och den vill hon inte på något sätt önska bort. Eftersom det är ett tecken på allt mysigt som dom haft tillsammans. Gulligt synsätt tycker jag.
Så nu när jag känner att det blivit lite mer Häxa att tycka om, får jag väl se till allt mysigt vi har haft dessa månader som jag och Jo har träffats (på pricken 2 idag faktiskt. Grattis Jo du har överlevt så långt).

tisdag 15 september 2009

Tidssparande

När mina veterinärer (låter som om jag ägde dem, men det gör jag inte) vill ha provsvar extra snabbt då byter de ut Häxan mot Prinsessan, och låter väldigt mjuka på rösten. Jag faller direkt för det naturligtvis, och skyndar mig som en iller. För vem vill inte vara någons prinsessa. =)

Mozart..

.. är något som jag och Jo kan se fram emot i höst. Närmare bestämt 22 Nov. Visserligen vet man inte om man lever då, men vi chansade i alla fall. Ett annat problem är att Jo tycker inte ens om klassisk musik, så vi får se om han eventuellt går efter halva konserten.
Mozarts Requiem äger rum i StorKyrkan i Gamla Stan (den där St Göran och draken står, för dem som inte är så bevandrad i Stockholms kyrkor).
Vi köpte biljetterna av en glad dam på storkyrkans biljettkontor. Hon ville verkligen vårt bästa. Vi fick tre olika alternativ på platser, och så tyckte hon att vi skulle gå in i kyrkan och provsitta dem. Jag och Jo var relativt överens redan innan vi provsuttit, men hon övertalade oss. Tyvärr var kyrkan stängd för barndop, så vi kunde inte provsitta (vi andades ut och tog de platser vi bestämt, här ska inte krånglas). Tänk om alla som köpte Madonnabiljetter var tvungna att åka till Ullevi och provsitta sin plats, det hade nog blivit lite svårhanterat i längden.

måndag 14 september 2009

Små och äckliga..

.. är just vad de är.. nu pratar jag om blomflugor. Vad fyller dom för syfte.
I papperkorgen kan jag kanske tycka att det är ok att de får vara (eventuellt), men när de ska in i näsan och flyga så måste jag sätta ner foten och säga STOPP.

Äntligen Måndag!!

Härligt!! Äntligen får jag jobba igen.. Nä, nu överdriver jag lite. Jag tycker om mitt jobb jättemycket, men jag tycker om helgerna mer. Jag vill införa en tre dagars helg.. och tio timmars dag de dagar man arbetar. (eller kanske inte)
Helgen har förflutit lugnt.. förutom att jag inte kan gå idag, pga träningsvärken som förvärvades på lördagens yogapass. Yogainstruktören "lurade" mig att träna. Jag trodde man skulle nå nirvana om man gjorde alla de där övningarna, så jag gjorde dom extra väl (upp och nervända hunden, död man och plogen m.m). Nirvana verkar dock vara långt bort, kanske nästa lördag.
Jag och Jo har bakat rulltårta, och haft allmän utskänkning på den (det kom två pers Jo:s pappa och sambo). Dom uppskattade den i alla fall.
Vi har gått en långpromenad. Det var bara dunvästen, ulltröjan och varmchoklad med marshmallows som saknades, men det är ju inte så konstigt. Det är inte riktigt höstväder med nedfallna löv än, jag måste vänta ännu ett litet tag.

lördag 12 september 2009

Melodikrysset v37


Japp då va det kirrat!! och snabbgenomgången är inte ens klar. Solen skiner och snart är det yoga.

fredag 11 september 2009

Ludd..

.. kan ställa till mycket problem i det Svenska samhället. Det finns både bra och dåligt ludd.
Igår kom Jo hem och beklagade sig över att hans headset till iPhonen inte fungerade (även jag märkte detta när vi skulle försöka prata med varandra). Problemet var att han testat headsetet i en polares telefon, och där fungerade det perfekt. Alltså var det fel på hans kära iPhone (den är väldigt betydelsefull i hans liv).
Felet kunde vara ludd i hålet där man kopplar in headsetet (framgooglat). Jo anser sig inte vara någon luddmänniska, men han tänkte att det kan vara värt ett försök. Efter en liten stunds petande och fiskande i hålet, kommer det mycket riktigt ut en liten ludd. Nu fungerar den perfekt. Tänk vad lite ludd kan ställa till med.

Andra kända luddfenomen..
-torktumlarludd (kan orsaka kaos i allmänna tvättstugan)
-Navelludd (kan undvikas med hjälp av piercing) (en annan fundering är hur kommer det dit?)

torsdag 10 september 2009

Tango tango..

Idag måste det finnas ett inlägg om Tangon.. eftersom jag vet att ni undrar om jag och Jo klarar av detta.
Ni som känner mig vet att jag har ett temperament som en rejäl latino, och Jo är lugn som en filbunke. Mmm = spännande 1,5 h.
Jag och Jo försöka alltså lära oss Argentinsk Tango på Danscenter. Det är en väldigt telepatisk dans (eller ibland önskar jag mig den förmågan i alla fall). Jag måste smälta ihop med min partner, eftersom argentinsk tango är full med luringar. Jag måste helt enkelt följa min partner.. ja ni läste rätt.
Jag måste lita på honom och följa honom till 100%. Jag kan inte gissa, jag kan inte anta.. jag måste vara lyhörd och känna varje viktförändring som han gör.

Hmm hur ska det här gå.. fortsättning följer

Jourhavande medmänniska

.. kan behövas när datasystemet packar ihop.
Jag har bara en liten fråga.. Varför uppkommer alla dataproblem på natten? Kan det ha med Vargtimmen att göra. Vargtimmen inträffar 03-05, precis innan dagsljuset återvänder. Under Vargtimmen föds det flest barn, och dör flest människor samt de flesta dataserver:ar (antagligen).

Det måste vara jobbiga timmar för alla inblandade. (Fast mina jobbiga timmar uppkommer inte 03-05, för då sover jag. Mina jobbiga timmar är 07.00- framåt när datakrånglet skall fixas per telefon, med hysterisk arbetskamrat i andra änden)

onsdag 9 september 2009

Älskad..

Idag är jag älskad (jag kanske är det annars också, men idag, extra mycket). En mycket ledsen arbetskollega lättade på trycket i morse inne på lab..
-Jag tappade min mobil igår vid fyratiden och jag har inte hittat den än.
Hmm! Stackars du (säger jag lite med medlidande). Hon beskrev den och hoppades väl på, att jag skulle hitta den när jag far runt på mina städrundor i huset.

Japp mycket riktigt.. Några timmar senare så hade jag hennes mobil i handen. Man kan hitta så mycket spännande i soffskarvar (mellan kuddarna) i lunchrummet, och där letade mina små händer (en liten fetich jag har för just soffkuddsskarvar, inget allvarligt)
Jag viftade lite segervisst med mobilen. Hon uttrycker ett väldigt spontant
- Jag älskar dig (härligt tänkte jag)
medan hon slänger sig runt min hals i en passionerad kram (mm lyckliga mig)

Det här är kärlek mina vänner.. till tekniken.

Fiina Fisken.. och homemade potatismos

Nu har jag brist på fantasi igen, så då blir det ett inlägg om min lunchlåda...
Min lunchlåda består idag av ungsbakad panerad torsk och Jo made potatismos. Mmmm!! Har jag sagt till dig Jo, hur tacksam jag är att du gör lunchlåda till mig? Jag är jättetacksam, och jag tycker så mycket om Dig. (titta vad en lunchlåda kan åstadkomma, värsta kärleksförklaringen)
Nu åter till potatismosreflektioner..
Har funderat lite på det där begreppet som gärna används i korvkiosken. Det står ofta "hemmagjort" potatismos. Har han som jobbar där (eller kanske hans fru) gjort det hemma, och sedan tagit med det till kiosken? Senast såg jag en kiosk som antagligen fått för många frågor angående sitt "hemmagjorda" mos, och skrivit på skylten "härgjort potatismos" smart!!

men den stora frågan är.. Vem blev paddan och vem blev lemuren imorse, jag förstod aldrig riktigt det??

tisdag 8 september 2009

Vi kan väl..

säga att jag gled på en räkmacka i alla fall idag.
Företaget bjöd på lunch.. andra räkor. =)

Skit också..

Imorse var min hjärna extra aktiv Dvs att jag hade otroligt mycket matnyttigt att fundera över, samt många saker som skulle redas ut. Den nöjde sig inte med att förstöra en hel natts sömn, den skulle göra så att jag...
Ve och Fasa Glömmer min fiiina räkmacka (smålänningen i mig gråter) på pendeltåget. Jag som var så glad över att jag skulle få räkmacka till lunch idag.. Suck!! (Nu är den på väg till Bålsta).

Jag gled alltså inte på några räkmackor idag..

måndag 7 september 2009

Jag ska bara..

Jag är släkt med Alfons Åberg. På kvällarna är det väldigt mycket jag ska bara.. jag ska bara titta på den filmen, jag ska bara pröva mina salsaskor och jag ska bara dricka te osv osv. Detta resulterar i dåligt med sömn.. såklart!!
Jag tror dock att det är värt det. Jag tror Jo tycker att det är värt det också (eftersom jag håller honom vaken också). men..
Varje morgon tänker jag... Ikväll.. ska jag gå och lägga mig tidigt. När kvällen kommer så ska jag bara igen och så blir klockan tolv.. suck!!

söndag 6 september 2009

En annan dimension

av fredagsmys..

Den som har fredagsmys i dubbel bemärkelse måste varit Robinson Crusoe.. ja mer än så tänker jag inte berätta, resten får ni lista ut själva.

IKEA


Det blev djurgården igår istället, med fika i det gröna och värsta långpromenaden. IKEA blev alltså målet med dagens övning.
Glada skuttade vi till Ikea för inhandling av ett stycke bäddmadrass till JO:s ganska hårda ekologiska säng.
IKEA är värsta romantikdödaren.. mmm.. jag hatar när så många människor och barn (skrikande) samlas på ett och samma ställe. Vi skulle ju Bara handla En grej..

Det började med att JO fick ont i ryggen. Han provade alla sängarna på sängavdelningen, men ingen av sängarna kunde bota honom. Madrassen skulle finnas på Hylla 12 Fack 19. När vi kom till fack 19, så var det naturligtvis tomt. Fuck! Måsta alla Stockholmare köpa madrass just idag. (gå ut med er, det är fint väder)
Jag gick till informationen medans JO satt utanför och väntade. Det skulle komma nya madrasser om en timma. Vi roade oss med att äta på lyxrestaurangen. Efter en timma fortfarande inga madrasser.. Var är dom! GRRRrrrrr!!!
Väntan i ytterligare en halvtimma, och då dök dom upp.. Jippie från ingenstans. Baxade upp JO:s madrass på en kärra, sen bar det av till Kärran. Äntligen..
Jo passade på att illustrera dagen i form av konstverket IKEAkärlek (värsta Ulf Lundell talangen) =)

lördag 5 september 2009

Melodikrysslösning..


En vanlig lördagsmorgon.. Med frukost och naturligtvis melodikrysset. Nu har Jo hjälpt mig att göra ett jättefint kryss, så nu kan jag presentera lösningen varje lördag (hoppas inte Anders E blir arg på mig nu). Det är fiint väder ute, så det är perfekt för IKEA.

fredag 4 september 2009

Jobba..

Det är så fantastiskt roligt att vara tillbaka på jobbet.. men nu längtar jag hem till Jo (som förvisso också är på jobbet, så jag får nog stå ut mina 8 h).
Väldigt bra att börja sin arbetsvecka på en fredag, med allt vad det innebär.. fredagsfrukost, jobba som fan för att plocka undan allt som stökats till medans jag varit borta och naturligtvis fredagsmys.

torsdag 3 september 2009

Klockan..

Har skaffat mig små vanor när jag varit hemma i en vecka. Bland annat tar jag en liten efter elvafikat lur. Jag ligger där och småsover lite, dvs är i gränslandet mellan sömn och verklighet. Funderar på vad klockan kan vara (är klock- och tidsberoende enligt Jo)?
Nöjd hör jag kyrkklockorna och börjar räkna slagen 1, 2, 3,.... 11, 12, 13, 14 Va! Vänta nu! Vaknar till, och inser följande..
1) Vi har ingen kyrka i Kärran.
2) Hmm!! Det är varubilens tutande när den backar in till lastkajen vid ICA
Ler lite för mig själv och undrar om jag blivit lite knäpp trots allt. Tur att jag ska jobba imorgon så att det blir ordning och reda.

Dagens event var för övrigt att sortera sopor i det fina sopsorteringsrummet, samt panta flaskor. Avkastningen blev 7 kr, Jippie!, en tiondels fika (kanske om jag har tur).

Pga Sjukdom..

..var vi tvungna att ställa in tangon igår kväll. Suck!! Nästa gång kommer jag vara ännu sämre, och helt hopplöst efter. O jag som köpt nya kjolbyxor att dansa i (jag tror nämligen att om man köper något nytt till sin dans, så dansar man automatiskt bättre). Jag får vänta en vecka och se.

But.. It takes two to Tango

onsdag 2 september 2009

Sol ute sol inne..

Sol i hjärta och bihåleinflammation. Fast det är inte så synd om mig egentligen. Är lättad över att det inte var Svininfluensan (vilket i sig är värsta mediaupphåsningen ever), fick det konstaterat av läkaren idag. Så nu mamma kan du sova gott igen (min mor trodde antagligen att min sista dag var kommen, men jag tror inte att det är dax riktigt än).

Ja och vad gör man när man har tråkigt... Jooo!! Man bakar... kladdkaka. Mmm

tisdag 1 september 2009

Mmmm..

Blåbärsmuffins med en gnutta banan (OBS bananen syns inte på bilden), som tillverkades i helgen.
Nu har jag riktigt tråkigt när muffinsbilder dyker upp på bloggen.. dvs tunt bloggmaterial.
Fin bild tagen med min kamera, men med Jo som fotograf. Inte visste jag att min kamera lurade på så fina bilder.

Dagens Event..

börjar närma sig..
Jag ska gå till Konsum och köpa diskmedel.. Jippie

Myser..

Jo hittade det hemliga meddelande som jag slagit in i aluminiumfolié tillsammans med hans mackor.. he he sådant är roligt tycker jag.

Idag..

ska jag ta det lugnt (mitt mantra för varje dag). Har just vinkat av Jo (han skulle bara till jobbet, som vilken normal människa som helst inget drama), och nu sitter jag här vid köksbordet med mitt te och känner mig "ja jag vet inte riktigt".

Jag kan väl dra kyssrapporten direkt. Jag tycker att kyssar är något utav det bästa som finns, men när de 10 olika teknikerna skall beskrivas.. hmm. När det börjar jämföras med mat, som tekniken "delikatessen" njaaa... Jag vill bara kyssas, inte ha någon beskrivning hur jag ska göra och definitivt inte något namn (som förknippas med mat).

Fick även en liten guide som bestod av ett flödesschema, där jag kan avgöra hur Kär han är. Väldigt praktiskt.. Tack Cosmopolitan!!
Funderade samtidigt lite på.. jag sparar väldigt mycket tid om jag frågar Jo direkt, så behöver jag inte göra något tidningstest. Undrar just varför ingen kom på det.. hmm. Jag måste bara vara ovanligt klartänkt denna morgon.